وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در دیدار با گروهی از نمایندگان مجلس از برنامه‌هایی خبر داده تا کاربران خارجی از پیام‌رسان‌های داخلی استفاده کنند.

پیامرسان

به گزارش همشهری آنلاین و به نقل از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، عیسی زارع‌پور با ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده وزارتخانه متبوع خود به نمایندگان مردم، دغدغه‌ها و مسائل مطرح شده از سوی آنها را بررسی کرد.
او در دیدار اعضای کمیسیون صنایع و معاون مجلس شورای اسلامی با اشاره به اقدامات و پروژه‌های مختلف این وزارتخانه در دولت سیزدهم گفت: «شبکه ملی اطلاعات، پروژه فیبرنوری منازل و کسب‌وکارها، پنجره ملی خدمات دولت هوشمند، توسعه صنعت فضایی، توسعه ارتباطات روستایی و حمایت از پیام‌رسان‌های داخلی از اولویت‌های برنامه‌های دولت در این دوره است.»
وزیر ارتباطات به ارائه ۳ هزار خدمت توسط دستگاه‌های دولتی در پنجره واحد خدمات اشاره کرد و گفت: با الکترونیکی و هوشمند شدن خدمات، مردم از طریق یک کانال می‌توانند با تمام دولت در ارتباط باشند.
زارع‌پور به فعالیت پیام‌رسان‌های داخلی و توسعه آنها اشاره کرد و گفت: در برنامه داریم که با حمایت از پیام‌رسان‌های داخلی، آنها بتوانند بهترین خدمات را به مردم عزیز ارائه دهند و بتوانند مورد اقبال کاربران خارجی هم قرار گیرند. او به فعالیت‌های حوزه فضایی هم اشاره‌ای کرد و ادامه داد: در سال‌جاری پرتاب‌هایی را در برنامه خود داریم و امسال امیدواریم سال پرباری برای صنعت فضایی کشور خواهد بود.

لایحه حفاظت از داده
وزیر ارتباطات همچنین درباره دغدغه نمایندگان در حوزه حفظ داده‌های مردم در پلتفرم‌های داخلی گفت: لایحه حفاظت از داده‌های کاربران در فضای مجازی در وزارت ارتباطات نهایی شده است و به‌زودی پس از بررسی در دولت به مجلس فرستاده خواهد شد که با تصویب نهایی این لایحه، نگرانی مردم در این حوزه هم رفع می‌شود.

مطالبات نمایندگان
مصطفی طاهری، رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس هم در این جلسه به موضوعات توسعه ارتباطات روستایی، اجرای دقیق قانون داده و اطلاعات ملی، لایحه حفظ داده‌های شخصی مردم و دولت هوشمند به‌عنوان مطالبات مورد پیگیری این کمیسیون اشاره کرد.
در ادامه این جلسه اعضای کمیسیون صنایع و معادن مجلس هم موضوعاتی را مانند تسریع در شبکه ملی اطلاعات، توسعه ارتباطات ثابت، توسعه آموزش‌های مجازی، تامین امنیت اطلاعات مردم در پیام‌رسان‌های داخلی و توسعه و افزایش کیفیت ارتباطات روستایی را مطرح کردند.
همچنین تعدادی از مدیران شرکت‌ها و سازمان‌های تابعه وزارت ارتباطات گزارشی از اقدامات انجام شده در حوزه کاری خود ارائه کردند.

آمارها چه می‌گویند؟
طی ماه‌های گذشته و به‌طور خاص از نیمه دوم سال گذشته حمایت ویژه از پیام‌رسان‌های داخلی در دستور کار وزارت ارتباطات قرار گرفت و افزایش کاربران را به همراه داشت. وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در حاشیه مراسم رونمایی از فاز اول اتصال متقابل پیام‌رسان‌ها به یکدیگر درباره جدیدترین آمار از تعداد کاربران پیام‌رسان‌های ایرانی با توجه به فعال شدن قابلیت اینترکانکشن، گفت: برای مشاهده کردن اثر این قابلیت، حداقل باید یک‌ماه بگذرد اما اکنون آخرین آماری که داریم، تعداد کاربر فعال ماهانه پیام‌رسان‌ ایتا، ۲۲میلیون نفر شده است. زارع‌پور همچنین درباره پیام‌رسان‌های دیگر گفت: پیام‌رسان بله حدود ۱۶.۵میلیون کاربر، سروش پلاس حدود ۱۰.۵میلیون و روبیکا حدود ۴۰میلیون کاربر فعال ماهانه دارند. همچنین کاربر فعال روزانه آنها متفاوت است، اما چیزی که هر روز چک می‌کنم این است که روزانه چند ۱۰هزار کاربر جدید به این پلتفرم‌ها اضافه می‌شود.

کد خبر 758055

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۱:۳۸ - ۱۴۰۲/۰۲/۱۴
    1 0
    خخخخخخخخخخ